O nama

Moje ime je Ana-Marija Mustač, a Design Point je tu jer vjerujem da je dobar dizajn interijera prva stepenica u realizaciji prostora po tvojoj mjeri.

Od 2018. godine sanjam o pokretanju vlastitog studija za dizajn interijera, te sam tijekom tog četverogodišnjeg perioda, uz formalnu edukaciju u Učilištu Profokus, izbrusila svoje oko za boje i detalje. Također, savladala sam i tehničke zahtjeve koji se trebaju poštovati u dizajnu nekog prostora, bilo da se radilo o namještaju po mjeri ili o prijedlogu pozicioniranja instalacija. Sve navedeno dovelo me do Design Pointa – točke u kojoj se spajaju iskustvo, kreativnost i profesionalnost.

Svakom projektu pristupam individualno, maksimalno se pridržavajući budžeta predviđenog za uređenje prostora, jer ipak, nema smisla da imamo vizualizaciju nečeg što se u konačnici ne može izvesti, zar ne?

Kombinacija sveg navedenog rezultira vrhunskim dizajnom interijera prilagođenim vašim potrebama, navikama i budžetu. Uslugu koja je idealna za tebe možeš potražiti ovdje.

Zahvaljujući mom tehničkom znanju, tu sam i da stolarima „skratim muke“ te da za njih vizualiziram namještaj po mjeri kako bi se isti klijentu što realnije prikazao. Više o toj usluzi možeš pročitati ovdje.


Ako ste spremni za preobrazbu svog prostora, javite mi se i dogovorite svoj termin!

We only use mandatory cookies. 🍪